Over ons

WIE ZIJN WE

MSA Sound and Light is gevestigd in Zevenaar (De Liemers) vanuit hier verzorgen we diverse evenementen in de Benelux (Nederland, Duitsland, België) van Licht en Geluid.

MSA Sound and Light richt zich op zowel de particuliere klant als het MKB. Als het nu gaat om een Deejay (DJ) of om een Discotheek (Horeca gelegenheid) MSA Sound and Light heeft voor iedere genoemde doelgroep wat in huis.

Wij verhuren en verkopen onder anderen Speakers, Versterkers, Mengtafels, CD spelers, Beamers, Movingheads, Lasers, Spiegelbollen, Rookmachines, Schuimmachines, Parren, Truss, Dimmers en nog veel meer.

Ons enthousiaste team staat graag voor u klaar, we beschikken over een eigen technische dienst hierdoor kunnen we onze klanten voorzien van correcte en snelle service.

Door de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan op het gebied van verhuur (Rental) dit hebben we samen gevoegd met hoogwaardige en betrouwbaar apparatuur. ook voor een deskundig advies en oog voor detail bent u bij ons aan het juiste adres.

WAAROM?

A
Onze service gaat ver wij verkopen, verhuren, repareren en plegen onderhoud aan Licht, Geluids-, Video (AV) apparatuur. Ouderwetse service met de snelheid van nu.
B
Voor horeca gelegenheden bieden wij full-service, zowel installatie als onderhoud van bijvoorbeeld Geluidsinstallaties, DJ Gear, Sfeerverlichting, Led verlichting. Wel zo makkelijk alles onder een Dak!
C
Wij werken met A kwaliteit apparatuur, als het gaat over Licht en Geluid. We zijn pas tevreden als u dat ook bent. U bent bij ons aan het juiste adres.

HISTORIE

In 2005 zijn we als eenmansbedrijf begonnen in (achteraf) een te kleine ruimte te Nieuw-dijk (gemeente Montferland). In deze periode hebben we veel geïnverteerdd in producten en kennis. Waar we vandaag de dag nog profijt van hebben.

 

Het bedrijf kreeg steeds meer vorm. Hierdoor moesten er een besluit worden genomen van een parttimer naar fulltimer bij MSA Sound and Light. Dit was een flinke stap in de goede richting.

 

Door de groei van MSA Sound and Light waren we genoodzaakt om naar een grotere ruimte te verhuizen te Didam (gemeente Montferland). Deze ruimte bedroeg 4x meer ruimte dan voorheen.

Deze periode stond in het teken van vernieuwingen met name op het gebied van Geluidstechniek. We zijn begonnen met het ontwikkelen van eigen geluid systemen met het merk RCF. Daarnaast hebben wij diverse horeca gelegenheden voorzien van vaste installatie zowel licht als geluid. Mede door deze ontwikkelingen kregen we meer naamsbekendheid.

 

Naar drie jaar zijn we alweer uit ons pand gegroeid het werd tijd voor een nieuw onderkomen. Dit keer is deze op de groei berekend maar liefst 180 m2 te Zevenaar. Mede door de ruimte hebben we nu plek voor een stagiaire, we zijn daardoor een erkend leerbedrijf geworden bij GOC.

 

Door diverse grote projecten zijn we gaan samenwerken met diverse collega bedrijven, dit houd in dat we in zowel materieel als diensten uitwisselen. Hierdoor zijn we nog flexibeler in het leveren van onze diensten.