Wie zijn we

MSA Sound and Light is gevestigd in Zevenaar (De Liemers) vanuit hier verzorgen we diverse evenementen in de Benelux (Nederland, Duitsland, België) van Licht en Geluid.

MSA Sound and Light richt zich op zowel de particuliere klant als het MKB. Als het nu gaat om een Deejay (DJ) of om een Discotheek (Horeca gelegenheid) MSA Sound and Light heeft voor iedere genoemde doelgroep wat in huis.

Wij verhuren en verkopen onder anderen Speakers, Versterkers, Mengtafels, CD spelers, Beamers, Movingheads, Lasers, Spiegelbollen, Rookmachines, Schuimmachines, Parren, Truss, Dimmers en nog veel meer.

Ons enthousiaste team staat graag voor u klaar, we beschikken over een eigen technische dienst hierdoor kunnen we onze klanten voorzien van correcte en snelle service.

Door de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan op het gebied van verhuur (Rental) dit hebben we samen gevoegd met hoogwaardige en betrouwbaar apparatuur. ook voor een deskundig advies en oog voor detail bent u bij ons aan het juiste adres. 

Waarom?

  • A

    Onze service gaat ver wij verkopen, verhuren, repareren en plegen onderhoud aan Licht, Geluids-, Video (AV) apparatuur. Ouderwetse service met de snelheid van nu.

  • B

    Voor horeca gelegenheden bieden wij full-service, zowel installatie als onderhoud van bijvoorbeeld Geluidsinstallaties, DJ Gear, Sfeerverlichting, Led verlichting. Wel zo makkelijk alles onder een Dak!

  • C

    Wij werken met A kwaliteit apparatuur, als het gaat over Licht en Geluid. We zijn pas tevreden als u dat ook bent. U bent bij ons aan het juiste adres.